Friday, 10 July 2009

Adik Mika Story Mory

The last time I loaded my darling Mika's pictures was a few months back. He is one year old now. (sat ja dah besaq) how's time flies. July last year was his expecting date, but Allah organized everything and He knows everything as well adik was delivered one month earlier. Adik only can say good bye to his twin Mukhriz and may rest in peace......

Today adik Mika can crawls everywhere...(dah start panjat2 some more). So active. Makan alhamdulillah he got appetite to taste any food. (crossing his eyes and terhidu dek his nose). pendek kata pantang nampak sungguh. Tapi apa bole buat dah namanya anak En Samsul. Both of them (Mika and Iqbal) slim melim macam papa yer. (tak sorang pun ikut mama yang tembon nih).

Ini la abang ngah........... eh belum lagi.......Adik Mika la.



Hello semua .....seronok tau gerak sana sini dalam walker nih.........



Allo mama.......dah satu rumah saya pusing tau.........




Adus dah penat la mama.....Bila mama nak angkat adik nih......






Mama.........





Mama tak dengar ke........... (mama tgh sibuk update blog)





HuwAaaaaaaaaaaaa..............








Ha ini la reason why its so difficult for me nak memblog yer semua......(siap ada prove kat bawah).....









HuwAaaa dah pasrah mama tak nak angkat.......(hilang terus macho adik mama)



Finally ini la story about me Muhammad Shauqi Mikhail..........

Nanti kita jumpa lagi......Mama kata nak cerita pasal abang lepas nih tak pe adik pun ble menyelit jugak.







p/s: Tak sabar tunggu esok nak pi check up Mikhail. Nak monitor dah berapa weight darling sorang nih.












11 comments:

cikgu liza said...

hahahah.. marah betul dia ye.. tak kasi mama blogging..

mas,sam,iqbal&mikhail said...

memang pun. nak mama bam ni kelek dia ke hulu ke hilir ja. Manja sangat Mika ni compare abangnya.

4 Kay-E said...

Mas!!!!!!!! Bila nak dtg sini lg?

Mika dah naik walker ye.. Kejap je besar...

mURis said...

ha..layout nih santek...brown keler...

*puteriserikandi* said...

mika dah hensem skrang yea...abang iqbal lagi la...

mas,sam,iqbal&mikhail said...

Kak Ita teringin nya nak pg sana skg jugak. Nak shopping. dulu tak der gaji skg dah ada,tp duit tambang belum cukup ler. Order barang ngan kak ita bole?.... Kalau jaraknya mcm Rawang ke Kajang kan Best!!!!!

mas,sam,iqbal&mikhail said...

Angah, kak cik tak suka sgt kaler ni, if purple kan best. the design dah nice kan. kena belajaq ngan cikgu liza ni mcm mana nak tukaq2 layout.


Niza, hang dpt baby baru ka? Tahniah. sat gi aku lawat hang.

mURis said...

huh...purple jugak dia cr...warna bangsawan tu

MamaFaMi said...

Moga adik Mika membesar dengan sihat.

mas,sam,iqbal&mikhail said...

Thx. Mamafami. Tq juga sbb sudi singgah wpun dah bersawang entry ni.

4 Kay-E said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir Batin.
dari kami sekeluarga,
Khai-Ita & 4E